Hajdankert Kft. Kert tervezés, Borostyán panel, Borostyán kerítés Csongrád megye

Hajdankert Kft. Kert tervezés, Borostyán panel, Borostyán kerítés Csongrád megye

Cégünk táj és kertépítészeti tervezéssel foglalkozik, valamint rendelhető Borostyánpanel, Borostyán kerítés és előnevelt Borostyán palánta is.
„Élő, örökzöld fal, azonnal, bárhol – Borostyán-panel”
gyorsan telepíthető: A panelek helyszíni telepítése nem igényel különös szaktudást, könnyen és gyorsan beültethető a borostyánfal a helyszínen.
minimális gondozást igényel: A panelek az öntözésen kívül, évi 2 alkalommal metszést, nyírást igényelnek. A telepített magasságot a növény metszés nélkül sem haladja meg.
hosszú élettartam: Tekintve, hogy a borostyán nagyon hosszú életű növény, akár 100 évig is él, a telepített panelek hosszú ideig megtartják eredeti formájukat. Örökzöld tulajdonságuk miatt minden évszakban szépen díszítik a kertet.
környezetbarát: Az élő sövényekhez hasonlóan a borostyánfal egyszerre termel oxigént, véd a szálló por ellen, légtisztító, zajvédő, zajcsillapító, valamint antiallergén tulajdonsággal rendelkezik. Ezen sajátosságaival kimondottan elősegíti az egészséges mikrokörnyezet kialakítását.
biztonságos: A panelek vázát jelentő 5 mm vastag, horganyzott, ponthegesztett háló ellenáll a korróziónak, így a kerítésfal hosszú évtizedekig stabil maradhat. Amennyiben a talajba ültetjük, a kerítés a nem kívánt látogatóktól (kóbor kutya, vadállatok) is megóvja a kertet, vagy éppen a házi kedvencünket tartja birtokon belül. Sűrű szerkezete garantálja udvarunk intimitását.
esztétikus: A borostyánfal szinte minden szerkezethez illik, legyen az modern vagy minimalista. A panelek szépen díszítik az udvart, gyönyörködtetik a szemet és természetközeli élményt nyújtanak a városban lakóknak is.

Sárréti Dániel, okleveles táj- és kertépítészmérnök:+36-30-224-5757


Megye: Csongrád
Település: Szentes
Megye: Csongrád
Cím: 6600 Szentes, Vásárhelyi út 146, Szentesi Díszfaiskola

Weboldal: www.hajdankert.hu

Email: hajdankert6@gmail.com

Telefon: +36-30-224-5757
Fax: +36-63-312-795

Képek